Wilhelmina Ziekenhuis Assen
< Terug naar vacaturelijst

Medisch maatschappelijk werker

De functie
Als medisch maatschappelijk werker verleen je hulp aan patiënten en/of hun directe sociale omgeving bij psychosociale problemen die verband houden met het ziek zijn, de behandeling en/of opname in het ziekenhuis. Je werkt nauw samen met andere medische en paramedische disciplines.
Als je bij ons komt werken, ga jij je richten op de volgende aandachtsgebieden:

  • Poliklinische revalidatie (welke onder andere bestaat uit de rugschool, ALK, chronisch pijn en long covid);
  • Longgeneeskunde (zowel klinisch als poliklinisch patiënten).

Naast deze aandachtsgebieden ben je ook breed inzetbaar in casuïstiek die om een spoedige inzet vraagt of die door het gehele medisch maatschappelijk werk team wordt bediend.

Wij vragen
Als medisch maatschappelijk werker beschik je over goede communicatieve en educatieve vaardigheden. Daarnaast ben je empathisch en beschik je over een gezond relativeringsvermogen. Je kunt goed overzicht bewaren, kan snel schakelen en bent stressbestendig.
Verder beschik je over:

  • Diploma HBO Maatschappelijk Werk of Social Work;
  • Bij voorkeur een aanvullende opleiding zoals bijvoorbeeld VO maatschappelijk werk;
  • Enige jaren relevante werkervaring.

Je staat open voor verandering en hebt een lerende houding. Je houdt van samenwerken, maar vindt het ook niet erg om zelfstandig te werken. En tot slot ben je bij voorkeur beschikbaar op de woensdag en vrijdag.

Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
Voor deze functie bieden we je het volgende:

  • Een contract voor de duur van een jaar, met zicht op een contract voor onbepaalde tijd, voor 16-24 uur per week;
  • Beloning conform CAO Ziekenhuizen, waarbij de functie ingedeeld is in FWG 55 (minimaal € 3.434,- en maximaal € 4.842,- bruto per maand op fulltime (36 uur) basis). In juni 2024 volgt er nog een CAO loonsverhoging;
  • Een plek in een leuk en collegiaal team;
  • Een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van diverse opleidingsmogelijkheden;  
  • Het interne programma Fier!, ter bevordering van jouw duurzame inzetbaarheid;
  • Diverse regelingen, zoals o.a. een reiskostenregeling;
  • Een goede bereikbaarheid met het ov, gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het WZA en een gratis overdekte (en afgesloten) fietsenstalling.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil jij graag deel uitmaken van ons team? Dan ontvangen we graag jouw motivatie en CV via de sollicitatiebutton uiterlijk 8 mei a.s. Het nagaan van referenties maakt onderdeel uit van de procedure. Het kunnen overleggen van een geldige VOG is voorwaarde om bij ons te komen werken.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. 


Informatie
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kun je contact opnemen met één van onze collega’s of met het Secretariaat te bereiken op telefoonnummer 0592 – 32 53 68.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs. 
 

 

Vacature delen via

Referentienummer

2024-1711

Regio

  • Drenthe

Kantooradres

Europaweg-Zuid 1 9401RK Assen