Wilhelmina Ziekenhuis Assen
< Terug naar vacaturelijst

Vakantiekrachten Voedingsassistent

Het leukste vakantiewerk doe je bij het WZA! Ben jij in de zomer beschikbaar en vind je het leuk om het eten en drinken voor onze patiënten te verzorgen? Wil jij werkervaring opdoen bij een interessante werkgever? Lees dan snel verder!

De functie/wat houdt het in?
Als Vakantiekracht Voedingsassistent word je ongeveer 20 – 24 uur per week ingezet, zodat je ook nog genoeg tijd over houdt om andere leuke dingen te doen in de vakantie. Een mooie combinatie van vrije tijd en geld verdienen!

Als Voedingsassistent zorg je er voor dat de patiënten goed en op tijd hun eten en drinken krijgen: zowel ontbijt, lunch als avondeten. Ook de dagelijkse koffie- en theerondes behoren tot je werkzaamheden. Door je kennis op het gebied van dieetleer kun je samen met de patiënt de menukeuze vaststellen. Je volgt het dieet dat in het behandelplan van de patiënt is vastgelegd en geeft informatie hierover. Bij vragen schakel je de verpleging of de diëtist in.

Wat ga je nog meer doen?
• Je serveert de maaltijden en ruimt deze af;
• Je houdt rekening met wensen en diëten en bereidt eventueel speciale babyvoeding;
• Je observeert het eet- en drinkgedrag van de patiënt en motiveert de patiënt om te eten en drinken;
• Je houdt vochtlijsten en de voedingsinname van de patiënten bij;
• Je draagt bij aan een optimale hygiëne conform de HACCP richtlijnen en voert registraties uit;
• Je beheert de inventaris, onderhoudt de apparatuur en houdt de keuken schoon.

Je kunt worden ingepland op maandag t/m zondag tussen 7:30 uur en 20:00 uur. Je werkt altijd minimaal 3 uur achter elkaar en je werkrooster is ruim van te voren bekend.

Wij vragen
• Kennis van dieetleer; je volgt nu bijvoorbeeld een opleiding Diëtetiek of soortgelijke opleiding;
• Kennis van en aantoonbare ervaring met HACCP.

Jij bent in de zomermaanden (juli en augustus) beschikbaar voor 6 aaneengesloten weken en je hebt minimaal MBO-niveau. Je bent in staat om patiëntgericht en nauwkeurig te werken volgens specifieke richtlijnen en protocollen en jij bent zeker geen stilzitter!

Omdat je onder andere op verpleegafdelingen werkzaam bent én ruime werkdagen en –tijden hebt, hanteren wij voor deze functie een leeftijdsgrens. Deze vacature staat daarom alléén open voor kandidaten die op 1 juni aanstaande 18 jaar of ouder zijn.

Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wij bieden
We bieden jou een ontzettend leuke en leerzame vakantiebaan voor maximaal 6 aaneengesloten weken.

Je salaris is gesteld op het wettelijk minimumloon en wij doen daar nog 8,33% vakantiegeld bovenop!

Solliciteren?
Voldoe jij aan de eisen en heb je zin om bij ons te komen werken? We ontvangen graag je cv met een korte motivatie uiterlijk 2 mei a.s. Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de procedure. 

Informatie
Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Lisanne Reijntjes, Hoofd Patiëntenvoeding via telefoonnummer 0592-325389.

 

 

Vacature delen via

Referentienummer

2024-1688

Regio

  • Drenthe

Vacaturetype / functietype

Seizoenarbeid

Werkuren

Parttime

Werkdagen

Wisselende diensten

Sluitingsdatum

02-05-2024

Locatie

Assen

Kantooradres

Europaweg-Zuid 1 9401RK Assen