Wilhelmina Ziekenhuis Assen
< Terug naar vacaturelijst

Anesthesioloog (onbepaalde tijd)

Ben jij de betrokken, flexibele en ondernemende Anesthesioloog met visie op zorg en innovatie of rond jij je opleiding tot Anesthesioloog binnenkort af? Lees dan snel verder!

De functie/de vakgroep
Onze vakgroep Anesthesiologie bestaat uit acht algemeen Anesthesiologen en twee Anesthesioloog-pijnspecialisten. Elk vakgroeplid beheert één of meer aandachtsgebieden en beoefent met enthousiasme en in de volle breedte alle onderdelen van de locoregionale anesthesie. De twee Anesthesioloog-pijnspecialisten verzorgen beide één dag per week de polikliniek Pijngeneeskunde.

De vakgroep besteedt veel aandacht aan uitkomst gestuurd en evidence based handelen en er wordt door leden van de vakgroep in wetenschappelijk onderzoek geparticipeerd.

De onderlinge samenwerking in de vakgroep kenmerkt zich door een open en persoonlijke sfeer, waarbij veel ruimte is voor vakinhoudelijk overleg. Daarnaast spelen alle vakgroepleden een actieve rol in commissies en het management en bestuur van het operatiecomplex en het ziekenhuis.

Ons in 2023 nieuw opgeleverde operatiecomplex heeft zes operatiekamers, waar jaarlijks ruim 9000 ingrepen worden uitgevoerd. Kinderorthopedie, procedurele sedatie en/of analgesie (circa 2500 verrichtingen per jaar) en bijzondere tandheelkunde nemen een belangrijke plek in. Jaarlijks zijn er ongeveer 1250 bevallingen in het WZA.

Als Anesthesioloog in het WZA maak je deel uit van een jonge en vooruitstrevende vakgroep. Je houdt je bezig met het uitoefenen van de anesthesiologie in de volle breedte op de operatiekamer, de preoperatieve polikliniek en bent supervisor van de sedatiepraktijk. Je bent uiteraard ook betrokken bij niet-patiëntgebonden taken. Kortom: een hele interessante en afwisselende functie!

Wij vragen
Wij zoeken een betrokken, flexibele en ondernemende Anesthesioloog met visie op zorg en innovatie, die ons team komt aanvullen. Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden en participeert ook in niet-patiëntgebonden taken. Je neemt deel aan de dienstenstructuur. Ervaring met locoregionale technieken is een pré. Ook als je de opleiding tot Anesthesioloog binnenkort afrondt, word je van harte uitgenodigd om te solliciteren. 

Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?

Wil jij:

  • Werken in een gezellig, betrokken en enthousiast team?
  • Werken binnen een ziekenhuis met ambitie dat zich kenmerkt door grote betrokkenheid en korte lijnen?
  • Een parttime aanstelling (0,6 FTE) in vast dienstverband conform de AMS regeling?
  • Ruimte voor je eigen speerpunten en ontwikkeling?
  • Wonen in een prachtige omgeving met veel natuur, aantrekkelijke huizenprijzen en zonder files?
  • En dat alles in een klein ziekenhuis met korte lijnen en de blik gericht op de toekomst!

Solliciteren
Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen we graag je motivatie en CV, via de sollicitatiebutton uiterlijk 14 mei 2024.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om bij ons te komen werken. Daarnaast is de referentiecheck onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Informatie
Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Maren Grapenthin, Anesthesioloog, te bereiken via 0592-325-555. Loop je liever eerst een keer mee? Je bent van harte welkom om kennis te maken met ons team en het WZA.

 

 

 

Vacature delen via

Referentienummer

2024-1641

Regio

  • Drenthe

Vacaturetype / functietype

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren

Parttime

Werkdagen

Wisselende diensten

Sluitingsdatum

14-05-2024

Startdatum

01-03-2024

Locatie

Assen

Contactpersonen

Maren Grapenthin

0592 - 325555

Kantooradres

Europaweg-Zuid 1 9401RK Assen