Wilhelmina Ziekenhuis Assen
< Terug naar vacaturelijst

Cardioloog

Wil jij onderdeel worden van onze harmonieuze vakgroep die al jarenlang goed functioneert? Wil jij cardiologie in de volle breedte uitoefenen binnen het WZA? Lees dan snel verder!

De functie
Bij onze jonge vakgroep van 8 Cardiologen is continue aandacht voor balans in je werk een vanzelfsprekendheid. Wij zijn al jaren voorloper in zorginnovatie, met oog voor mens en maatschappij. Dat is ook de drijfveer geweest om in samenwerking met het ziekenhuis en de eerstelijn te starten met het Zorgtransformatieprogramma ‘Hart voor Elkaar’. Door dit programma mogen we de vakgroep uitbreiden. We gaan bijdragen aan het oplossen van het beschikbaarheidsprobleem in de zorg. Eén van de vier pijlers in het programma is werktevredenheid voor zorgpersoneel.

Als vakgroep participeren we in HartNet Noord Nederland en werken we samen met het UMCG in Groningen en de ziekenhuizen van Treant Zorggroep in Drenthe.

Een waarschuwing vooraf: iedere Cardioloog die bij ons de afgelopen 25 jaar begon, is gebleven!

Wij vragen
Ben jij een allround Cardioloog? Heb jij goede contactuele eigenschappen, kan je goed samenwerken, heb je oog voor de patiënt en wil je actief participeren bij niet-patiëntgebonden taken? Dan ben jij de collega die wij zoeken voor onze vakgroep! Je wordt dan deel van een team dat actief en in goede sfeer samenwerkt met elkaar én met andere zorgaanbieders (intern en extern). We gaan graag met jou in gesprek welk interessegebied jou aanspreekt of op welk vlak jij je wilt ontwikkelen.

Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
Eerst een contract voor de duur van een jaar voor 0,6-1,0 Fte. Daarna streven we naar participatie in de vakgroep B.V. of een permanent dienstverband.

Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de AMS-regeling.

Je komt werken in het mooie rustige Drenthe met zeer nabij de bruisende stad Groningen.

Solliciteren

Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen we graag je motivatie en CV, via de sollicitatiebutton uiterlijk 1 mei a.s. Wil je liever eerst een keer meelopen? Je bent van harte welkom!

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om bij ons te komen werken. Daarnaast is de referentiecheck onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Informatie
Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Richard de Jong of Tabita Valentijn, Cardiologen via telefoonnummer 0592-325555.

Vacature delen via

Referentienummer

2024-1660

Regio

  • Drenthe

Vacaturetype / functietype

Bepaalde tijd

Werkuren

Fulltime
Parttime

Werkdagen

Wisselende diensten

Sluitingsdatum

01-05-2024

Startdatum

10-04-2024

Locatie

Assen

Contactpersonen

dr. R.M. de Jong

0592 - 325205

Kantooradres

Europaweg-Zuid 1 9401RK Assen