Wilhelmina Ziekenhuis Assen
< Terug naar vacaturelijst

CCU verpleegkundige

Ben jij een CCU verpleegkundige en wil je komen werken op de gecombineerde en volledige nieuwe IC/CCU afdeling? Binnen een ziekenhuis waar we elkaar bij naam kennen en iedereen ertoe doet? Dan zoeken we jou!

De functie
Als CCU verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de continue bewaking en observatie van vitale lichaamsfuncties van de opgenomen patiënten op de EHH en CCU. En waar nodig neem je actie.
Het patiëntencontact dat je op onze dynamische afdeling hebt is relatief kort maar wel intensief. Daarnaast zorg je voor de opvang en begeleiding van de naasten van de patiënt.
Naast je verpleegkundige taken neem je deel aan multidisciplinaire overleggen en participeer je in ons reanimatieteam.
Binnen het WZA is de acute keten en de inrichting daarvan volop in ontwikkeling. Het kan dan ook voorkomen dat we je vragen om bij te springen op de Spoed Eisende Hulp. Zo heb je een hele afwisselende functie!

De afdeling 
Je komt te werken op de gecombineerde en volledige nieuwe IC/CCU afdeling.
Onze CCU heeft vier bedden en twee EHH bedden. Naast werken op de CCU kan het ook voorkomen dat we je vragen om bij te springen op de SEH. Zo heb je een hele afwisselende functie.
We vormen een hecht en professioneel team, waar ook gezelligheid van belang is.
Je kan dit filmpje bekijken voor een impressie van onze afdeling of neem een kijkje op onze Instagram!

Wij vragen
Om voor deze functie in aanmerking te komen, pas je in het volgende profiel:

  • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige met een aantekening CCU;
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie.

Daarnaast ben je kritisch naar jezelf en anderen en sta je open voor feedback. Je weet je hoofd koel te houden in stressvolle situaties en bent sociaalvaardig. Ook kan je snel schakelen in een multidisciplinair team.


Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
We bieden jou een fijne werkplek in ons enthousiaste team. En er is meer:

  • Direct een contract voor onbepaalde tijd, voor 24-36 uur per week (aantal uren in overleg);
  • Een salaris conform de cao Ziekenhuizen, waarbij de functie ingeschaald is in FWG 55 (minimaal 3.270,- en maximaal 4.611,-);
  • Een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen de acute zorg door het volgen van CZO erkende opleidingen in een professionele organisatie;
  • De mogelijkheid om mee te werken aan de verdere professionalisering van onze afdeling en van het acute blok.

We bieden daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten, diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met regelingen op het gebied van sport en vrije tijd.

In juni 2024 volgt er een CAO loonsverhoging.


Solliciteren
Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Wil je eerst sfeer proeven en kijken hoe we werken? Leuk! Neem dan contact met ons op voor een meeloopmoment.

Deze vacature staat open voor een langere periode. Bij voldoende geschikte kandidaten wordt de vacature eerder gesloten. Je ontvangt in ieder geval zo spoedig mogelijk bericht nadat we je sollicitatie hebben ontvangen. 

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om bij ons te komen werken. Daarnaast is de referentiecheck onderdeel van de aanstellingsprocedure. Wanneer je bij ons solliciteert geef je hiervoor toestemming.


Informatie
Bel, app of mail Ellen Schouten, bereikbaar op 06 1336 1084 / ellen.schouten@wza.nl.

We hopen je snel te zien!

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs. 
 

 

Vacature delen via

Referentienummer

2023-1299

Regio

  • Drenthe

Vacaturetype / functietype

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren

Fulltime
Parttime

Werkdagen

Ploegendienst

Sluitingsdatum

31-05-2024

Locatie

Assen

Contactpersonen

Ellen Schouten

0592325337

Kantooradres

Europaweg-Zuid 1 9401RK Assen