Wilhelmina Ziekenhuis Assen
< Terug naar vacaturelijst

Hulp tijdens de coronaperiode

We merken dat veel mensen het Wilhelmina Ziekenhuis Assen willen ondersteunen tijdens de tweede golf. Wij waarderen deze betrokkenheid en behulpzaamheid enorm! 

Om iedereen de mogelijkheid te bieden om zich aan te melden als je zou willen ondersteunen, hebben we deze "vacature" opengezet. Op deze manier kun je je gegevens op een eenvoudige manier achterlaten en hebben wij al jouw gegevens AVG-proof in onze database. Niemand weet hoe deze onzekere tijden gaan lopen. En we kunnen nog onvoldoende aangeven óf en welke hulp we kunnen gebruiken. Maar als je voelt dat je iets te bieden hebt, dan horen we dat graag.

Het maakt niet uit wat je zou willen doen, maar hou er rekening mee dat onze focus ligt op het extra inzetten van (ervaren) zorgmedewerkers. Momenteel hebben we vooral behoefte aan gediplomeerde IC- en SEH verpleegkundigen en longverpleegkundigen.

Als je je wilt aanmelden, stuur dan je gegevens in via de sollicitatiebutton. Er is ruimte om eventueel een cv en motivatie in te sturen. Ook is er een korte vragenlijst opgesteld om de aanmeldingen zo goed mogelijk te kunnen structureren. En uiteraard is er ruimte voor aanvullingen.

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met de afdeling HRM, bereikbaar via het telefoonnummer 0592-325409. 

Let op: je ontvangt in ieder geval een bevestiging van je aanmelding. En mochten we van jouw inzet gebruik gaan maken, dan nemen we zeker zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoor je niks meer van ons? Dan zien we eerst helaas geen mogelijkheden om van jouw hulp gebruik te maken. 

Kies hieronder een afdeling om je solliciatie te starten:

Vacature delen via

Referentienummer

3

Regio

  • Drenthe

Vacaturetype / functietype

Contract

Werkuren

Projectgebaseerd

Werkdagen

Wisselende diensten

Sluitingsdatum

31-12-2021

Startdatum

in overleg