De OK
< Terug naar vacaturelijst

Anesthesiemedewerker

Alle anesthesietechnieken uitoefenen in een professionele en kleinschalige werkomgeving? Kom werken als anesthesiemedewerker bij het WZA!

De functie
Als gediplomeerd anesthesiemedewerker weet je wat je dagelijkse werkzaamheden zijn. Maar bij het WZA bieden we je meer! We hebben oog voor jouw ontwikkeling en kunnen doorgroeimogelijkheden bieden naar bijvoorbeeld sedationist of medewerker op de preoperatieve poli of de acute pijnservice. En uiteraard zorgt de professionele en collegiale sfeer ervoor dat het werken bij het WZA erg prettig is.

Je maakt onderdeel uit van het operatieteam en je begeleidt de patiënt voor, tijdens en na de operatie. Je assisteert de anesthesioloog en werkt daarnaast ook zelfstandig onder supervisie van de anesthesioloog. Alle anesthesietechnieken worden gebruikt in het WZA en dat maakt je functie veelzijdig. Je werkt in zelfsturende teams en bewaakt daarbij de kwaliteit van zorg en veiligheid van de patiënt. Je krijgt de vrijheid om mee te denken met de arts in de behandeling.

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega! Jij hebt het in je om patiënten op hun gemak te laten voelen en bent een fijne collega om mee samen te werken. Dankzij jouw integriteit, inlevingsvermogen en accuratesse weet je zowel patiënten als collega’s tevreden te stellen.

Daarnaast voldoe je aan het volgende:

• Je hebt je diploma anesthesiemedewerker;
• Je bent bereid en in staat om per toerbeurt bereikbaarheidsdiensten te verrichten. 

Wij bieden
We zijn een kleinschalig ziekenhuis, wat betekent dat er veel persoonlijk contact is en ruimte voor zowel zelfstandig- als samenwerken. Ook bieden we anesthesiemedewerkers de mogelijkheid om je in de toekomst verder te ontwikkelen binnen het WZA.

Verder bieden wij:

• Een vast dienstverband voor minimaal 24 uur per week;
• Een salaris volgens de Cao Ziekenhuizen, waarbij de functie ingedeeld is in FWG 55;
• Een goede bereikbaarheid met het OV.

Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten, diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen én een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met regelingen op het gebied van sport en vrije tijd.

Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Ga dan de uitdaging aan bij het Wilhelmina Ziekenhuis Assen! 
We ontvangen we graag je CV en een korte motivatiebrief.


Deze vacature is voor langere tijd opengesteld. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie!

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om bij ons te komen werken. Daarnaast is de referentiecheck onderdeel van de aanstellingsprocedure. Wanneer je bij ons solliciteert geef je hiervoor toestemming.

Informatie 
Meer weten? Onze collega Sjoerd de Vor vertelt je graag wat het vak als anesthesiemedewerker voor hem zo bijzonder maakt: http://www.wza.nl/werken-en-leren/de-mensen-van-het-wza/sjoerd-de-vor/.
Of neem een kijkje op onze Instagram pagina. 

En wil je zelf ervaren hoe het is om bij het WZA te werken en hoe professioneel en collegiaal onze OK is ingericht? Neem dan contact op met Kristi Griep, teamleider Anesthesie/Recovery via 0592-325556 en vraag naar de mogelijkheden om vóór je sollicitatie een dagdeel mee te lopen op de afdeling.

Vacature delen via

Referentienummer

2022-1263

Vacaturetype / functietype

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren

Parttime

Werkdagen

Dag

Sluitingsdatum

31-12-2024

Startdatum

zo spoedig mogelijk

Locatie

Assen

Contactpersonen

Kristi Griep

0592 - 326554

Kantooradres

Europaweg-Zuid 1 9401RK Assen